fredag den 2. maj 2014

Design for BC-Garn i Angora garn


Et af de design jeg arbejder på lige nu er et design for BC-Garn i deres skønne angora fino. Mit design er inspireret af en bluse fra Garment house. Det er nemlig sådan at jeg er faldet pladask for det håndfarvet angora, men ved også at det hurtigt bliver både dyrt at købe til en hel trøje i det skønne håndfarvet angora... Men at det også kan blive lige lovligt tungt at se på. Så jeg gik på Pinterest for at se om ikke der var en måde at arbejde med dette ene nøgle håndfarvet. Jeg kan ret godt lide den dynamik det giver at arbejde med en stor farveflade som på Garment house's trøje, men synes farve fordelingen er forkert. Derfor laver jeg en buse med det mørkere håndfarvet for neden på både krop og ærmer. Det bliver en enkelt raglanbluse med en bådhals, der går lidt op på halsen. Der er ikke nogen rigtig formgivning i blusen, da det jo ligesom ikke rigtig kan betale sig, når man har med angora at gøre.

En lys lækker og ultra blød bluse du kan strikke til vinter.

10 kommentarer:

 1. Den ser altså vildt flot ud. Håber snart den kommer os til gode, når du har fundet noget godt garn vi kan strikke den i.

  God fredag

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler den kommer snart, lige efter messen i august, det er jo alligevel for varmt at strikke i angora hen over sommeren ;-)

   Slet
 2. Det ser spændende ud. Tror det bliver rigtig godt med de mørke farver forneden. Jette

  SvarSlet
 3. Jeg ville nok finde en anden topfarve, har det lidt stramt med råhvidt. Men for pokker, hvor er det en lækker bundfarve/indfarvning! Den kan jeg godt forstå, du er forelsket i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er da heller ikke råhvid, men pastelgul, nok heller ikke en af dine favoritter vel ;-) Godt man selv vælger den farve og det garn man strikker med :-)

   Slet
  2. Ha ha, nej ikke helt, i hvert fald ikke til så stor en flade, der skal dække min krop ;) Men de gule strejf i det lysegrå, det er altså virkelig lækkert, og ret originalt, imho.

   Slet
  3. Den vil også være fin med grå :-)

   Slet
 4. Fik du nævnt at det er håndfarvet angora

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lækkert lækkert håndfarvet angora fra BC-Garn :-)

   Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.