mandag den 19. januar 2015

Farvel Stockholm


Tænkte jeg kunne blogge, mens jeg venter på flyet hjem... Mit lufthavnsstrik tager sig ikke frygtelig godt ud i det kunstige lys.... Så I får mit "fika" billede fra i går fika er lidt at spise og drikke mellem måltider. Jeg har nemlig fået en ny svensk svaghed - kardemommebulla, se lige hvor smuk den er, og hvor godt den passer til bunken af strik med Giga-snoninger.

Short in English
Bloggen at the airport leaving Stockholm Sweeden. Have a new craving when in Sweeden... Sweet cardemomme bread.



Hjemme hos Maria, mellem al undervisningen og foredrag... Har vi strikket. Marias WIP work in progress blev ikke mindre, efter en introduktion til Grafisk gobelinstrik, var hun fanget... Nu bliver der strikket et smukt sjal. Nu er det jo ikke fordi Gobelinstrik er nyt for Maria, se lige den smukke sweater hun har på... Den er naturligvis håndstrikket af hende selv.

Short in English
At Marias house between all my teaching and lekture... There has been a lot of knitting. After an introduktion in Grafical intarsia I Got Maria hooked on it. It is not so, that Maria is new to intarsia, just take at look on the sweater she is wearing an naturely it is handknittedpants by her self. 



Mit Grafisk gobelinstrik kom af pinde, nu skal enderne fikses og så skal den i en ramme og på vægen. Om jeg ikke ser lidt træt ud? Jo tak og det er jeg stadig, trænger til en lille lur... Men først er der lige en arbejdsdag foran mig, godt nok i sofaen krøllet sammen under et varmt tæppe, med ubeskrivelig mængder af varm kaffe og et strikketøj der har en deadline der er lige omlidt til Kreativ strik.

Short in English
This is my deear knitting, i have been knittin on this piece of class knitting for many monts, now I need to fix the ends and put it in a frame.
But nut to day. When I get home, all I want to do is to get the soft spot in the sofa, get out a blanket pour a hot cup of coffe and just knit... Knit on my desig for the Danish magasine Kreativ strik (creative knitting).

2 kommentarer:

  1. Det er godt at komme ud og få ny inspiration - altså mad :-) De der kardemomme boller, kunne jeg også godt være med til.

    SvarSlet
    Svar
    1. De er virkelig fantastiske, kanelboller er nu stadig min favorit ;-)

      Slet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.