mandag den 10. august 2015

På Tex-stil messe i Vejle - Charlotte Kaae for Karen Noe

Charlotte Kaae design for Karen Noe 2015, www.bykaae.dk

Min weekend har været helt fantastisk, ud over at sommeren endelig er over os... Så har jeg også haft fornøjelsen af at være en tur på messe og se en masse ny inspiration og selvfølgelig det mest sjove, at se mine designs hænge hos mine kunder. I dag vil jeg vise dig det design jeg har lavet for Karen Noe. Opskriften kommer snart :-)

En cardigan med hætte strikket på tykke pinde og med to forskellige garner. New York har jeg brugt som mønster - en super lækker tweed i skønne farver, jeg har valgt den koks grå. Bundfarven består af to forskellige farver i Sunrise deluxe et af de smukkeste farveskiftegarner jeg længe har set. Garnet består af uld, mohair og silke. Min skønne strikkedame Jette, der har strikket cardiganen, er vild med garnet.

Short in English
This weekend was the  semi annual trade fair for yarn and more. I had two designs on display this time. To day I showcase the first one - a design I made for Karen Noe The pattern will be out soon.

Charlotte Kaae design for Karen Noe - design fasen. www.bykaae.dk

Jeg startede designet op i foråret - læs mere om processen her

In English
Read more about the design process here


Selvfølgelig ikke en messe uden tonsvis af inspiration. Noget af det der inspirere mig er disse skønheder fra Karen Noe. Glæder mig til onsdag, hvor Karen og jeg skal snakke lidt om de her... Ind til da må du vente med at høre mere om garnerne. 

Short in English
I cant wait for Wednesday, when I get to talk more with Karen Noe about future designs and these delightfully shimmery yarns.

8 kommentarer:

 1. En meget smuk model. Jeg kan helt tilslutte mig begejstringen for Sunrise Deluxe, det er skønt at strikke i, og i de skønneste farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler dejligt at høre at Jette og jeg ikke står alene med vores begejstring. Måske det bliver en kommende model på dine pinde ;-)

   Slet
 2. Hvor er det bare et smukt design !

  SvarSlet
 3. Hvor ser det altså osse lækkert ud, det sidste billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler, ja mon ikke I får gramset på det når I er sammen her i weekenden?

   Slet
 4. Smukt design, du har begået.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.