mandag den 30. november 2015

Pantone farver 2016 - Peruvian Highland Wool fra Filcolana


Pantone er kommet med deres farve top 10 for foråret 2016. 

Jeg blev virkelig positiv overrasket da jeg modtog nyhedsbrevet og så disse farver tone frem. Der er flere af mine favoritter i blandt de 10 og det er så lækkert at se hvordan der er kommet mere varme og mere knald på farverne.

Citat
"Colors this season transport us to a happier, sunnier place where we feel free to express a wittier version of our real selves."
Leatrice Eiseman Executive Director  Pantone Color Institute

Citatet er virkelig rammende, det er præcis sådan jeg har det når jeg arbejder med farver. Farver giver mig glæde, styrke og ro. Farver har altid spillet en kolossal rolle i mit liv og i mine designs. farve 223 aka Buttercup er min big time favorit, det er farven jeg igen og igen vender tilbage til, farven der ofte er udgangspunkt for en farvekombination.

I weekenden har jeg leget med mit garn, du husker nok klemmerne ikke? Jeg har fået matchet hver af de 10 Pantone farver med en farve fra Filcolanas Peruvian Highland Wool. Du kan lege samme leg med dit favorit garnmærke og matche farverne op. Jeg har brugt Layout app'en til at sætte farverne op i første gang, det er dem du har set weekenden over på Instagram. Efterfølgende har jeg brugt PicMonkey til at samle billederne i til dette blogindlæg.

Der er ingen tvivl om at jeg glæder mig til at lege med farverne. I venstre side af billedet finder du min top 5 ud af de 10. Men spørg du mig igen om 1 måned kan den sagtens se anderledes ud. Når jeg skal arbejde med farver, er der så meget der spiller ind, humør, årstiden, farvemæthed osv. Farvemæthed er noget jeg ind imellem får, når jeg har set alt for meget på en farve, hvis den bare er overalt så mister jeg lysten til den.

Hvilken af Pantones 10 farver for foråret 2016 er din(e) favorit(ter)?


Husk at fra 1-24. december er der pakkekalender her på bloggen hver eneste dag. Jeg har samlet 24 super fede gaver til dig.


9 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle flotte farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler ja ikke, det er en fed farvepakke de har sendt ud :-)

   Slet
 3. hej,
  mine favoritter er rose quartz og iced coffee :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se de lyserøde og blå nuancer, uha hvor skal der strikkes

  SvarSlet
 5. Superflotte og dejlige livlige farver - det trænger vi da til her i den her tid, hvor der ikke er så meget pang på naturen.

  SvarSlet
 6. Jeg synes bedst om Snorkel Blue, Serenity, Limpet Shell og Peach Echo :-)
  Kh. Jette

  SvarSlet
 7. Bliver næste lidt misundelig på den gode måde.fedt sådan at få tilsendt ' lege garn '.

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.