lørdag den 13. oktober 2018

Skal dine unger lære at strikke i efterårsferien?


Har du planer om at hygge med ungerne i ferien, uden at skulle ud af huset? Hvorfor så ikke lære ungerne at strikke?

Jeg er selv en af de unger, der har lært at strikke i en ferie, det var godt nok en sommerferie - men pyt, en ferie er en ferie.

Jeg var 5 år og på besøg hos min farmor og farfar. Min farmor var verdensmester i strik, min min kusine og jeg vi drømte om at blive lige så gode. Den sommer blev der strikket rigtig mange halstørklæder, tæpper og bluser til Barbie.

Jeg har et par gode tips til dig der skal lære et barn at strikke og så har jeg en gratis super let og meget børnevenlig opskrift som du finder her under

Råd nr 1
Tålmodighed, ja du skal have tålmodighed. lad barnet sidde lidt med strikketøjet, det er ok, der er tabte masker og måske flere eller færre end da du slog op.

Råd nr 2
Slå masker op og strik den første pind, tilbyd at strikke de 2 første masker på pinden.

Råd nr 3
Pak sammen mens det stadig er sjovt og sig, vi tager det frem igen i morgen.

Råd nr 4
Mellem tykt garn og mellem tykke pinde er lettest at lære at strikke på jeg anbefaler pinde 4 mm og et garn der ikke splitter.

Hent opskriften på de lette blomster lige her 

Videovejledning til blomsterne


Og står du og mangler garn eller pinde, så er der altid hurtig levering fra Rito, her finder du også gode pinde til børn.

REKLAME

3 kommentarer:

 1. Jeg lærte at strikke af min elskede mormor. Hun døde desværre for efterhånden mange år siden, men hun lever videre på mine pinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde, både i forhold til min farmor, men også til min mor. Det er så fint med ting man har lært, eller en stemning, der får os til at mindes.

   Slet
 2. Hej, jeg lærte min datter (6 år) at strikke ved at hun sad på mit skød og holdt på mine hænder mens jeg strikkede. Da hun var klar overtog hun først højre hånd. Da vi havde strikket 2-3 pinde på denne måde overtog hun venstre hånd, mens jeg stadig holdt tråden, til sidst kunne hun også selv holde tråden.
  Det var super hyggeligt og gav en god succes oplevelse fra start:)

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.