tirsdag den 1. maj 2012

Strikkefestival junii 2012


Nu nærmer tiden sig, og det er på tide at gøre lidt mere reklame for strikkefestivallen, Grib Garnet i Silkeborg. 14 -17 juni. Der kommer til at ske en masse nye og sjove ting, men noget er nu også ved det gamle, så som workshops. Jeg har hele 4 workshops, en hver dag. 
Jeg har Neverkont torsdag og søndag, som en kort workshop. Her skal vi strikke basis, neverkont, faktisk som SIF'en vi havde for kort tid siden. Og præcis på denne workshop kan jeg sige at ekstra udgiften på 75 kr for kompendium og materialer, bliver noget mindre, Yarnfreak har nemlig sponseret en del af det garn vi skal bruge. Jubiii, og 1000 tak piger.
Nå men fredag har jeg så dekoration på strik, her er masser af pladser tilbage, ja jeg tror faktisk bare der er booket en - Så tak til dig der ude, der har booket ;-) Her skal vi lave stencil tryk, brodere og sy bånd og knapper på vores strik, så det bliver mere personligt.  Måske har du strikket Aom, og vil trykke og brodere på det. Her er igen en materialepris på 75 kr. som dægger kompendium, farve, broderi tråd, bånd og bogbinderplast til at overføre mit tryk med. Det her bliver en sjov og anderledes workshop. her er et par eks. på tryk på strik bejiing  og air line
Og sidst men ikke mindst flerfarvestrik, som jeg anvender i min bog krydret strik, I ved, det jeg har undervist rigtig meget i. Dette bliver et udvidet kursus, hvor der bliver gået i dybden med farver, og sammensætning, vi skal lave vikleprøver, strikke magic loop, strikke vrang fra retsiden, spydtsplejse, og ja strikke med rigtig mange farver - der så i sidste ende bliver til pulsvarmere. Og igen er materiale prisen 75 kr. (med mindre der træder endnu en garnsponsor til). Her får du kompendium, garn til at vikle og strikke i, der er nok garn til et sæt pulsvarmere.

Find billetterne her
Se programmet her

Vil du sponsere garn, tekstilfarve, broderigarn eller andet, og få dit firma nævnt både her på siden med et banner, og i kompendiet, ja så send mig en mail på knitting@bykaae.dk og mærk mailen sponsorprodukt til gribgarnet.

4 kommentarer:

 1. Jeg har i fler år spekuleret på" hvordan gør jeg"
  Altså overføre billeder på strik?
  Er det noget du ved noget om, evt vl lære fra dig?
  Jeg vil så gerne kunne det.
  Hilsen Kiks

  SvarSlet
 2. Programmet lyder helt fantastisk og der er virkelig nogle spændende workshops. Kommer du også til uldfestival i Saltum?
  Hilsen
  Gitte

  SvarSlet
 3. Å så spennende - dit vil jeg.....så nå skal jeg bare overbevise mannen.... :)

  SvarSlet
 4. Hvor mærkeligt at der kun er een der har tilmeldt sig trykkekurset. Det ville være det kursus som jeg meldte mig på som det første, hvis jeg havde muligheden for at være med til GribGarnet!!!

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.