torsdag den 29. november 2012

Skønskole - kunst


3 ud af 4 store billeder er klar, det har været fantastisk at kunne lave kunst i en hel uge. Som I ved vandt vi 10.000 kr gennem skøn skole, yderligere var 5mprint så flinke at de gav os 50% rabat på et stort 2 gang 2 meter vinyl, med print. Børnene skrev de 120 hyppige ord ind på computer og min Michael lavede en lækker opsætning med de 120  hyppige ord,  nu har vi dem på gulvvinyl. Jeg har ikke et billede af dette endnu, men det er super flot. 
Ungerne knokler for at få rummet færdigt, nogle er i sløjd for at lave et læsemøbel, andre maler rummet . nogle er i kunst, og mens man venter på tur, ja så har vi lavet biograf i den ene klasse, fodboldturneringer, og arbejde i bøger. Faktisk vælger mange at arbejde i bøger, de er bare så store.
Ikke nok med det så har eleverne også været ude og lave interview's for at finde ud af hvad den gode tone er. Den gode tone er vores emne i dette forløb.


4 kommentarer:

  1. "hyppige ord"? Der må da vist en forklaring til :) Det lyder som et spændende projekt.

    SvarSlet
  2. Det er de ord, man oftes møder i en tekst, de, og, en, siger, sammen osv. Tænk nu er ungerne også i avisen http://dinby.dk/oesterbro-avis/de-maler-for-en-god-stemning

    SvarSlet
  3. dejligt med plads til den kreative indretning på en skole.temaet "den gode tone" tror jeg at jeg låner til min skole.

    SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.