tirsdag den 4. marts 2014

Irene fra På Pinden har fået ny hjemmeside - og den er SÅ FED


Min gode strikkeveninde Irene Birk med hjemmesiden På Pinden kender de fleste af jer nok. I dag skulle jeg lige ind og se hvordan Irene beskriver Gobelinstrik, bare for at se om det kunne gøres på en anden og mere smart måde end jeg har beskrevet den. Til min store glæde ser jeg at Irene har lavet om på sin hjemmeside, den er blevet lettere og smukkere, stadig super nem at navigere i. 

Hos Irene finder du massere af teknik under fanen strik, det er ikke uden grund at Irene for et par år siden blev årets Gavstrikker, netop grundet den skønne side, med de mange tekniske informationer. 

Og så er der Irenes blog, som jeg ikke kan have i min bloglist af en eller anden teknisk underlig grund... Godt jeg bare kan hente den direkte fra hendes hjemmeside. Det kan jeg nu tak Irene for et godt link

Sidst men ikke mindst er der Irenes smukke og finurlige opskrifter. En ægte strikker strikker vel sit eget hygiejnebind... ;-)

Mit yndlings tip fra Irene er dette

Hvad er dit yndlings tip fra På Pinden?

14 kommentarer:

 1. Irene med sin side er min go to girl hver gang, jeg skal i gang med noget nyt, eller jeg synes, noget i en opskrift ikke lige passer mig. Mon ikke jeg liige kan finde et godt alternativ "på pinden"?
  Jeg har bl.a. fundet mit yndlingsopslag, når det ikke skal være for avanceret, her: http://www.paapinden.dk/comment/reply/388#comment-form
  Men så er det jo også her, jeg har lært at strikke djævlehuer i alle størrelser, sokker fra tåen op og mange andre ting..

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis... Irene har SÅ meget godt på den side.

   Slet
 2. Hej Charlotte

  Jeg har lige lagt www.paapinden.dk over i drupal, så måske det kan virke nu med din blogroll. Med mindre den er forbeholdt blogspot blogs?

  Min feed adresse er http://www.knittingdane.com/rss.xml

  SvarSlet
  Svar
  1. På pinden på engelsk... Du er sej Irene ;-)

   Slet
 3. Ups den danske hedder slf http://www.paapinden.dk/rss.xml

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii det lykkes, hvis man bare tager www.paapinden.dk/blog kan den ikke, men med den lille ekstra kode rss.xml så kom den på... tilfører det lige i indlægget.

   Slet
 4. Irenes udregning på djævleuddrivelse har jeg brugt flere gange :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja hvis hun har det, så vil jeg gerne hente udregningen til kattene om morgenen ;-P

   Slet
 5. Hmmm, ny tablet - mener selvfølgelig djævlehue :))

  SvarSlet
 6. Hej! Jeg kan ikke komme igennem til siden? Er det bare mig??? 😱

  SvarSlet
 7. Hej! Jeg kan ikke komme igennem til siden? Er det bare mig??? 😱

  SvarSlet

Jeg håber du har nydt indlægget. 1000 tak for din kommentar.