mandag den 15. oktober 2007

sokkerne kom i zooSokkerne blev færdige som vi skulle ud af døren, kunne jeg blive mere glad... jeg tror det næppe. Klædt på i lækker blå kjole, brune tykke strømpebukser og de varmeste blå fald-ned-flet-sokker og selvfølgelig ballerinaer, trippede jeg ud af døren med manden, for at mødes med familien i Zoo. Moderen blev glad for strømper til Guddatter, tror også hun glæder sig til november sokker til hende selv.


Har I alle set baby-fanten, en charmetrold uden lige, knipsede et dusin billeder af den lille charmør... Glæder mig til de får større legeplads, den stakkels han er i Must (eller hvad det nu hedder) så han har stuearrest på meget meget lidt plads... Vi bør alle gå noget mere i Zoo så der kommer flere penge i kassen til dyrenes velfærd... Måske skulle man lave en strik-in i Zoo...


Tilbage til sokkerne, der kommer jo ikke mange billeder af mig i kassen, når det er mig der går med kameraet i tasken, så et improviseret selvportræt af min fod i ballerina selvfølgelig. Flet mønsteret er ikke så tydeligt, men det kan ses i strikkehåndbogen fra politiken.
Jeg kan godt lide den kombination der er i dem, at de både er pynt (benvarmere agtige) og meget funktionelle, jeg frøs på ingen måder, på trods af jeg var iført kjole og tynd jakke.
Nu mangler jeg kun at gøre 3 par færdige... eller rettere det gjorde jeg - men nu købte jeg jo alt det lækre gran i Næstved. Så et par sokker mere til kæresten kan man unde ham. ;) Skal eksperimentere i sort og flet og rib... Mon ikke der er hjælp at hente i strik-in hos Karen i dag?