onsdag den 2. september 2015

Månedsgaven på By Kaae - September

Giveaway only in danish.

Vinderen af august gaven findes i linket her
På grund af manglende respons på junigaven har jeg trukket en ny vinder, se om du har vundet i linket her Juli mangler også at respondere, den ene vinder har meldt sig, men den anden lader vente på sig. Se lige efter om det ikke er dig i linket her.

Jeg opfordre til at du tilmelder dig min blog på e-mail, når du deltager i en månedsgave, så går du ikke glip af din gave.

Og nu til denne måneds skønne gave fra Turbine-forlaget.

TUNESISK HÆKLING

30 stilfulde, skandinavisk inspirerede hæklemønstre med tunesisk hækling. 

Pernille Cordes har skabt en lækker og stilren bog med hækleopskrifter med flotte geometriske former og farver, der passer perfekt ind i den trendy, skandinaviske stil. Opskrifterne indeholder masser af inspiration til boligen, fx pudebetræk og hynder med dekorative mønstre og yndige babytæpper, men også til beklædning og flotte accessories, som bløde huer og tasker med masser af struktur. 

Tunesisk hækling er en gammel teknik, der stammer fra det centrale Asien, men den er stadig populær, fordi teknikkens miks af strik, hækling og vævning giver det hæklede fasthed og struktur. Samtidig skaber de mange forskellige slags tunesiske masker mulighed for en masse variation. Pernille Cordes har skabt 30 stilfulde designs, der fungerer smukt, som de er, men hun opfordrer også til, at hækleren sætter sit personlige præg på designet i sit valg af farver og mønstre. Bogen er inddelt i forskellige mønstertemaer, så hækleren kan udforske opskrifterne efter hans eller hendes smag. 

Tunesisk Hækling er der både hjælp at hente for begynderen og masser af udfordring til den erfarne hækler. Alle opskrifterne er mærket med stjerner, der angiver sværhedsgrad, så det er let at navigere efter hæklerens niveau, og bagerst i bogen findes grundige ordforklaringer, trin-for-trin-beskrivelser af de forskellige teknikker og tips og tricks, der er nyttige at kende, når man arbejder med denne skønne hækleteknik. 

Pernille Cordes er indehaver af strikkeshoppen Englegarn, der forhandler hendes eget garnmærke af samme navn. Butikken kan også besøges på nettet på www. englegarn.dk, hvor man både kan købe garn og materialer og finde videoer med hjælp til tunesisk hækling. Tunesisk Hækling er Pernille Cordes første bog. Den henvender sig til den stilbevidste hækler, både begynderen og den erfarne.
Som altid, deltager du i lodtrækningen om denne månedsgave ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg. 

 
Jeg har ladet mig fortælle at der ikke kan skrives kommentarer fra Android smartphones. Vil du hjælpe mig til at se, hvor problemet er, ved at skrive i din kommentar, hvad du er igennem på og om du har haft problemer fra smartphone eller lignende.