onsdag den 2. marts 2011

Yogibukser - Godt nyt

Fedt Vithard ringede til middag, for at fortælle at han gerne ville strikke bukserne op nu her... TAK Vithard.

Jeg måtte så igennem en stører eftersøgning, da mine noter var blevet væk... Nu er de fundet, og sikke et syn der ventede mig... Dette er min opskrift, det her og så et diagram... Griner lettere hysterisk... Hvad F..... har jeg tænkt, hvorfor har jeg ikke skrevet mere... kan jeg overhovede forstå min tegning/kode???

Ved godt hvad eftermiddagen skal bruges til... Godt jeg har bukserne liggende ved min side, så jeg kan "læse" min strikkeopskrift fra dem.

Note til selv:
 få nu skrevet ind undervejs... ikke senere...  fornuften: det er sjovt at skrive ind, gør det nu ikke i morgen, du fortryder - Lysten: Nej strik bare, du kan altid skrive ind... det tager ikke lang tid... du bruger bare en dags tid på at skrive...

Bearbejdnings processen

Yogi bukserne, er det næste projekt, der skal igennem teststrikningen, der var nogle ændringer i forhold til demoen, som der ses på billedet. Det er stadig væk et top lækkert design - hvis jeg selv skal sige det. Så der skal bestilles garn igen - igen. TanteHanne har et fint farvekort til Gotlandsk pelsuld. Miin farve kombi til de næste bliver 214 som base, ca 3 dunter, og 169 som mønsterfarve ca 1½ dunt. Garnet er ret lækkert, hvis man er til uld, det kradser lidt - som ren uld nu engang gør. Det er super slidstærkt, varmer godt, og falder lækkert, når det er strikket op.

Taljetørklædet er blevet flittigt brugt, og som I jo ved udlodet jeg i februar en lodtræknings konkurence, om at vinde et strikke kit. Der er mange der har deltaget og der er mulighed for at deltage i et par dage endnu. Lodtrækningen sker i weekenden.

Jeg strikker som en gal på den mønstret bluse i Arwetta Classic fra Filcolana, den skal nemlig til tesstrik på næste onsdag, jeg arbejder på beregninger, på halsens form og så på Raglan - i forhold at sætte ærmerne til kroppen, så mønsteret stadig er smukt. Så det skal der også bestilles garn til Se Nannas farve kort Jeg tager 512  som base(der går 2 nøgler) og 233 som mønster farve(der går 3 nøgler) . Det er til str large

Og så mit hængeparti... Den er strikket op i den nye str. Jeg er ikke helt tilfreds, så arbejder lige lidt mere med udtagningerne, så den smyger sig endnu flottere om nakken. Som diagrammet er her, passer den som skulder varmer.