tirsdag den 13. marts 2012

Taske til Knitting by Kaae Kit's


Her til eftermiddag, har jeg lavet det første prøvetryk til mine strikke kit tasker. Mit første kit bliver en kort poncho, strikket med magiske nøgler. Den kommer i 2 farvekombinationer til at starte med. Vejledende udsalgspris er ved at blive sat. Mine kit's er at finde første gang på Stick fest i Väst. Ja den er godt nok Sverige får den første købs mulighed :-)
Hvis du gerne vil have mit første Kit i din butik så kontakt mig på knitting@bykaae.dk og forud bestil.

Garn fra Aalerusen


I lørdags kørte jeg til Odense med Julia AKA Aalerusen, og inden jeg skulle videre mod KBH, drak vi lige en dejlig kop kaffe i Julias køkken, og snakkede strik. Elsker at fagnørde, SSK eller som Julia kaldte den LLS masken (løft løft strik), var nok det vi talte mest om. Hvorfor bruger vi den ikke i det danske, og hvorfor oversættes den til en maske den ikke er, den er ikke 1 m løs af 1 r træk over, den er ikke 2 masker drejet ret sammen. Den er 2 masker ret løst af over på højre pind, stik venstre pind ind i begge masker foran arbejdet, garnet om højre pind, og træk igennem se video under SSK link. SSK er en indtagning der hælder mod venstre, og er et perfekt spejl til 2 ret sammen der hælder mod højre.
SSK, hvad kalder I den? Jeg snupper Julias LLS. 


Design snakkede vi selvfølgelig også, og blog, hvad er det vi vil, hvor er vi nu, og hvordan kommer vi derhen hvor vi gerne vil hen...? Livets store spg :-) Der hvor jeg gerne vil  hen med Julias garn det er let at finde på. Nemlig noget tilbehør til bogen med tilbehør. (Uhh den er snart ved at være på plads i forhold til opskrifter). Julias garn er superlækkert uldgarn, håndfarvet unikagarn. 2 farver jeg tror der kommer til at hitte nu  og her er "Forår 2" ( den pink og blå) og  "neon grå"(den er vist her).


Så frem med Rachels og Sannes bøger jeg lige har lånt, den store blok, blyant, garn, pinde og måler. Der blev strikket en lille prøve på et mønster, regnet, og nu er jeg ved et alternativt halsrør, i et fedt mønster i både kniplingstrik og snoninger. Jeg strikker med nøglet der hedder "neon grå". super fed farve, Den er så stille og så sart, og alligevel ikke, for neon'en sætter fut i den.

Tak for en hyggelig biltur hjem, og hygge i køkkenet ;-)