torsdag den 5. juli 2012

Støj for Filcolana - det bliver nu meget godt!


I dag får jeg strikket lidt på Støj, jeg har endda skrevet til Nanna, at den nok kan være klar til foto om 14 dage. Måske lidt optimistisk, men der skal altså strikkes igennem, hvis jeg skal nå det sidste inden messen. I år har jeg en del modeller hos Filcolana, det er jo dejligt at Nanna kan lide mine ting, uden hende tror jeg ikke jeg havde haft så stor susces som jeg har nu. Jeg ville nok nå der hen, men ikke i den fart. 
Før middag fik jeg taget tyren ved hornene og fik trævlet det fejlstrikket ærme op, slog op til usynligt rib opslalg strikket ribben, så den er klar til at strikke på, når jeg får sluttet ærme nr. 2... Ja det er ikke hver dag jeg strikker en bluse med "3ærmer". Men så kan jeg jo lære det ;-) TJEK strikkefasthed!!!

Det lille hus under forvandling


Det skrider langsomt men sikkert fremad med vores lille hus. Vi bor stadig i 2 rum, mit kontor/ nu soveværelse og udestuen. Ovenpå er tømmeren og maleren i gang, der er blevet bygget ud, så svalegangen blev intrigeret i vores hygge rum., og så blev der bygget til kip. Det høje loft og den 1½ meter ud har gjort en stor forskel, rummet er nu så stort at det kan bruges til sove/hygge/tv-rum. Alt i mens tømmeren og maleren er i gang i rummet, sætter vi loft op og maler de andre rum oven på. I stueetagen er  murren og maleren i gang med at sætte badeværelset i stand. Elektrikeren ordner strøm i hele huset, trækker fiber (ikke de uldne slags). Haven gror hurtigt til. Det er sommeren i det lille hus... Heldigvis bliver der tid til at strikke et par timer hver dag. Vi nyder i den grad at sætte vores helt eget præg, og med hjælp de de mere vanskelige ting fra professionelle, der er det til at klare... Michael er selvfølgelig den der arbejder hårdest af os to. Han er total hård til at sætte loft op, sætte dørkarme i vatter, fikse paneler osv. Jeg er til gengæld rigtig god til at male.