søndag den 19. juni 2011

Garam Masala - påstrikket ribkant og sammenstrikning af ærmer


I denne uge er det ikke blevet til meget strik, mit arbejde som lærer har taget al min tid. Ikke at det har gjort så meget, for det har været godt givet ud... en skøn grill familie fest, markedsdag og forberedelse af det nye skoleår.
Men lidt strik er det nu blevet til. Jeg er næsten færdig med at strikke det andet ærme sammen, der mangler kun 40 maskers sammenstrikning, så mon ikke det er færdigt inden weekenden er omme.


Ribben er lige blevet strikket på ærmet, her ser du ærmet foldet ind over blusen. Hvis du klikker på billedet, kan du se det i større størrelse, for at se hvordan sammenstrikningen af ærmet bliver. Hvis du er i tvivl om hvor jeg har strikket sammen, så er det , den øverste stribe.

Dette var som de fleste ved min første version af blusen, den er strikket i vinters, farverne er mørke og tunge, men stadig super fede. Dette er en str L. De ændringer der er sket er følgende: Mindre halsudskæring, kortere ribkant ved ærmet, sammenstrikningen er med drejet ret sammen og vrang sammen som beskrevet i forrige indlæg. Jeg vil bruge denne bluse til billeder i bogen, jeg skal bare lige lave halsen om, for det er en for stor ændring der er sket der til at billedet og opskrift vil matche. Evt vil jeg brug klemmer, som der ofte bruges ved fotooptagelser...

Når Blusen skal styles havde jeg tænkt, modellerne skulle have stramme jeans på, Evt shorts over en mørk uldstrømpebuks... Hvad synes du? Hvad vil være det perfekte at style blusen med?