fredag den 22. august 2014

Yarnlove - En dejlig garnkasse fra Permin med nyheder


Jeg elsker at få kasser med garn i min postkasse garage. For et par dage siden landede denne pakke fra Mette, der sidder inde ved Permin. 
Første garn der fængede mit øje, var Angel, en super lækker mohair/silke (70/70%) med en løbelængde på 210 m på 25 g, produceret i Italien. Absolut en af mine favoritter når det kommer til mohair/silke garner. Her er det de 8 nye farver, har allerede besluttet at de må blive til et design... Farve 2063 en grøngul sag er heltklart min favorit blandt de nye farver.  Tegnede en gange en super lækker kjole til et mohair/silke-garn, som så gik i glemmebogen - mon det er tid nu til at finde den frem igen?


Som du kan se passer de 8 farver fortrindeligt sammen, både alle 8 på en gang, men hver farve har også lige som en makker den kan følges med. Se flere farver her på Permins egen hjemmeside.I længere tid har jeg kikket på bomuld i skønne farver til et projekt, der netop kræver gode farver, så jeg har samlet garnprøver og farvekort ind fra flere garngrossister. Dette er ligeledes fra Permin. DMC Natura bomuld har en løbelængde på 155 m på 50 g, er fremstillet i Europa og kommer i 60 farver. Se Permins digitale farvekort her. Nu glæder jeg mig til at prøve garnet af, det får super fine anmeldelser der ude på nettet... 


Et tre-fløjet garnkort - se det kan jeg lide... Jeg er og bliver en sucker for fede garnkort, og dette her er super lækkert - og sikkert ret dyrt at fremstille... Så jeg føler mig lidt beæret over ikke bare at have fået en papirs kopi. Tak Mette.

Har du erfaringer med de to garner du vil dele med mig og mine læsere?