mandag den 1. februar 2016

Inspirationstur til Rom del 1 af 3


Michael og jeg er lige kommet hjem fra Rom, hvor vi har brugt et par dage på at lade op og blive inspireret til nye ideer. Det er min første tur til Italien. Rom er ikke det jeg havde forestillet mig, jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde en forventning om kun at se super sofistikerede og smarte mennesker, og en meget velholdt og moderne by. Det med de sofistikerede smarte mennesker, den holdt, jeg er imponeret over kulturer hvor ens udseende er så altafgørende. Faldt måske lidt igennem der, "nationaldragten" er sort, grå og hvid, der kom jeg i gul og violet - UPS. Vi boede lige ved den Spanske trappe, elsker at bo centralt når jeg er på storbyferie. I Rom er jeg vild med de gamle bygninger, men også meget overrasket over hvor slidt byen er, hvor mange der tigger og hvor stor økonomisk ulighed der er. 


Det holdt os nu ikke fra at nyde vores ferie, vi gik omkring 70 km på 3 dage og fik set det meste af det vi havde planlagt hjemmefra. Bro'er og vand, det har altid tiltrukket os begge. 


De smalle brolagte gader med butikker, restauranter og vinduer med skoder og smukke beplantninger - er en uudtømmelig kilde til inspiration. At sidde på en restaurant i sådan en gade og spise frokost mens jeg kigger på mennesker, bygninger butiksvinduer og bare nyder atmosfæren, det er guld for min inspiration.Cyklen her måtte jeg bare have et billede sammen med - elsker at butikker genbruger gamle cykler til at påkalde sig opmærksomhed. Mogen og aftenstund var lig med jakke og tørklæde men i dags timerne havde solen magten, og jeg kunne gå rundt uden jakken, var endda så heldig at jeg fik lidt kulør på de 3 dage.

Nu glæder jeg mig til at strikke lidt på det jeg er inspireret til, om små 14 dage vil jeg igen dele min inspiration med dig. Her vil jeg vise hvordan turen har inspireret mig og til hvad.