onsdag den 1. maj 2013

Grafisk gobelin for BC-Garn

Det er nu dejligt at sidde og strikke og skrive opskrift. Jeg elsker de dage, hvor jeg kan se de store ryk på strikketøjet. Mandag og tirsdag fik jeg af gode grunde ikke strikket meget, når man har været udelukket fra sit job i 4 uger, er der en del der skal klares og også i en fart, hvilket kræver lidt længere forberedelsestid end normalt - og mindre strikketid.

En stresset hverdag efter lockouten

Min energi er på sit laveste, min krop er træt, ømme skuldre, tungt hoved... Og en deadline der synes umulig lige nu... Så for at klare presset, har jeg tilført et nyt koncept til arbejdslivet. Nemlig havergrød... Med revet æbler kanel og ægte vanilje.

En frokost der skal ned foran skærmen, men stadig give god energi... Humus med karry, ristet rugbrød, og rå grøntsager. Tager kun 5 min at tilberede. Og tak Nanna for den gode ide...

I dag arbejder jeg på design til BC Garn i grafisk gobelin

Garn til En drøm om Grønland

Denne gang er det i Sverige jeg har købt garn, smukt meleret håndspundet. Etsy.com er STEDET, hvis du leder efter håndspundet garn, jeg har købt mit at min svenske Strikke veninde Mia, med garnmærket Vicke vira hjemmeside vickevira.se
Mia har smukt smukt garn, spundet SÅ lækkert. Håndspundet garn er noget eg elsker, og noget der bare ikke kan komme i butikkerne, ene og alene fordi vi så ikke ville kunne købe det for penge. Håndspundet garn tager tid og kærlighed. Har du ikke prøvet håndspundet garn - så er det stadig ikke for sent :-)
Går du på Etsy så brug søgeordet handspun, eller vicke vira hvis du vil se mere af Mias garn