mandag den 2. september 2013

Workshop og Kuffertshow i Ringe


Jeg glæder mig til lørdag!
Der skal jeg til Ringe, hjem til føde-øen, og holde både Kuffert show og Workshop med udgangspunkt i "Krydret strik".  Vi starter kl 10:30 med Kuffertshow, hvor modellerne vises frem, og der er mulighed for at prøve dem på. Efterfølgende går vi igang med workshoppen, hvor vi skal strikke med magiske nøgler  i rigtig mange farver, efter et simpelt mønster.

Nu skal der vikles garn, printes kompendier, modellerne skal pakkes. Jeg pakker også et par kit, nogle bøger og hæfter, så der er mulighed for at købe lidt med hjem. 

Billetter til dagen kan købes her  pris 395 kr for 6 timer + 50 kr til materialer
God mandag-morgen strikkere


Endelig er jeg færdig med at strikke på forstykket, ryggen går så meget hurtigere. Når ærmerne er strikket, har jeg plads på pindene, til at glatte ud og vise blusen, så I endelig kan se snittet rigtigt, og ikke alle de her close-up billeder.

I sidste uge fik jeg tegnet mit diagram ind, elsker mit nye program "knitting Chart Editor" designet af StitchMastery. Alt er på engelsk, hvilket ikke er et problem, efter som teksten kan ændres. Bruger-manualen er perfekt, og med den i hånden og forumet på Ravelry... Så er det let at lave de fedeste diagrammer. Dette er nu ret enkelt.

I dag skal der arbejdes ved computeren, for tirsdag, onsdag og torsdag, er jeg i Kbh og passe Rasmilla butikken, en hyggelig lille ekstra tjans... Skønt at have tid til at hjælpe sin veninde! Og hyggeligt at møde alle jer der kommer ind og hilser på. 

Rigtig god mandag.