tirsdag den 8. november 2011

SIFs de vandrette masker


Hanne fra Kludekonens blog har lavet en rigtig fin lille vejledning med billeder til hvordan man strikker borten på de Hemmelige luffer, se den her

Opskriften er på Ravelry, følg linket her

Nu hvor Strik I Fællesskab er sat godt i gang, kan jeg glad fortælle, at vi er over 100 strikkere, der strikker på de hemmelige luffer. Der tikker jævnligt billeder ind på mailen, på fredag vil jeg dele de billeder med jer her på bloggen.

Borten har voldt problemer for mange, men når det er sagt, har borten også skabt glæde, det er jo så fedt at lærere noget nyt.
 Citat fra Lisa R på Facebook:
  "Yay! Jeg har knækket koden til de vandrette masker :)
 Uden fotografierne var det aldrig gået...
Der hvor der står "*Strik 2. maske drejet ret med farve C..." skal man strikke bag den første maske, sådan at den første maske kommer til at ligge fint hen over striben"

Borten var faktisk også ny for mig, for bare et par uger siden. Så jeg takker Louise Klindt for at have bragt borten ind i mit strikkeunivers.

Facebook siden for S.I.FS. er kommet godt i gang, det er dejligt at se hvordan strikkere, deler ud af deres erfaringer, og gladeligt hjælper en strandet strikker, opmuntre, og kommer med gode ideer.