tirsdag den 28. juni 2011

Perler og næsten i Valør - Garam Masala Small

Her på Sluseholmen strikkes der igennem i disse første dage af min sommerferie... Eller rettere arbejdsferie. Deadline på alt strik er d. 10ende juli, og gerne før.
I dag (og i går) strikkes der på Garam Masala i Small. Jeg er lige ved at have strikket kroppen op. Når der er syet perler på alle blomster, skal ærmerne strikkes sammen. Perlerne er nogen jeg har fået af HTHRavelry og lidt af mit rejse stach fra Istanbul. Jeg er virkelig glad for det eksklussive touch perlerne giver. Nu har jeg både brugt pallietter på str Large, tulipan formet perler på str Medium og Nu blandet store og små perler på str. Small. Jeg kan bedst lide det med de mange perler.

Hvad med dig, hvis du skulle sy perler eller palietter på noget strik, hvad ville du så foretrække?
Str L og S påsyninger tager ca 3 timer  str M påsyningerne tog under 1 time.

Nu er det jo ikke helt med vilje, og I der følger min blog ved jeg aldrig arbejder med tone i tone eller valør... Men se lige de "blå" farver, der er jo næsten tale om valør (Valør = en farve der er tonet op eller ned med sort eller hvid, altså mængden af "grå" i farven, fra lys til mørk)

Min small model er sprunget fra, grundet ferie... Så har du lyst til at stå model i denne fine blå sag, så giv mig en mail mærket Garam Masala Small knitting (snabelA) bykaae (punktum) dk
Billederne tages i KBH Sluseholmen i næste uge, mere info på mail. Efter Messen i Vejle i August, vil du få denne fantastiske trøje som betaling