mandag den 16. januar 2012

Tex-stilmesse 2012

I lørdags tog jeg toget den "lange" vej til Vejle, for at besøge Tex-stilmessen. Sikke en dag, inspirationen og glæden ved ens arbejde stiger virkelig til højdepunkter der er ubeskrivelige. Netop inspirationen får nærmest ingen grænser. Da mulighederne for at prøve ting af i alskens garner er mulige. Mine fremtidige nye arbejdpartnere er Canard og BC garn Og så har jeg selvfølgelig stadig samarbejdet med Filcolana og Karen Noe - Knitting by Kaae, er blevet en forretning, der rentfaktisk kan løbe rundt. Året 2012 bliver så godt, jeg kan mærke det... Og det takket været alle jer der har støttet mig her, i bogkøbet, på workshops. Nanna og Karen, der troede på mit design fra starten.

Og nu tilbage til messen. Hos Karen fik jeg mig endnu en god snak med Lotte Kjær Lotte har endnu engang lavet en super fed og anderledes strikkebog. Jeg tror vi fik snakket en lille times tid, en skam der er så langt i mellem os, for vi går virkelig godt i spænd. Men mon ikke vi får set hinanden til alle de spændende strikkebegivenheder der er rundt om i landet i år. 

Lene som jeg mødte første gang hos Edith der har Hønsestrik og har mødt mange gange siden... Har lavet endnu en skøn lille bog med smukke designs i lækkert garn, og med video til teknikkerne. Firmaet lille strik er vist også kommet rigtig godt ind i det nye år - Tillykke Lene. Jeg ved vi ses snart igen :-)

Hos Filcolana, var det let at få tiden til at gå, jeg tror jeg sad et par timer med det føles som en halv. Jeg fik hjulpet en del kunder med at vælge farver til bogen, en sand fornøjelse... Jeg må indrømme, at jeg nyder det... I fredags i Rasmilla, var jeg virkelig i mit es. Kunne bestemt godt stå i garnbutik en dag eller to hver uge, eller bare vælge farver for folk.

Nanna havde to bøger med, den skønne Home Made, af de 3 skønne kvinder, Rachel Søgaard, Stine Hoelgaard Johansen og Karen Marie Dehn Her møder Krydret strik Home Made. Taljetørklædet er sat som halsklud til den skønne blå trøje, det ser jo ganske godt ud.

Tak Nanna for at du tog min bog med endnu engang