tirsdag den 6. maj 2014

Månedsgaven på By Kaae - Fra Butikken ved Højen

Vinderen af Aprilgaven fra Forlaget Vingefang er Elsebeth Solskin Christophersen, Elsebeth send mig en mail på Knitting@bykaae.dk så sender jeg gaven til dig.


OG NU... til maj måneds gave, som er sponseret af Lone, der har den skønne garn og hundemadsbutik i Asnæs - Butikken ved Højen. Lone giver et gavekort til butikken på 200 kr, gavekortet kan bruges både i web og den fysiske butik.

Jeg køber selv min kattemad hos Lone (Ja hun har også lidt til os katte freaks), og vil lige buge et par linjer på at fortælle hvor godt det er... Iblingerne ELSKER det. Michael og jeg har det godt med de får en rigtig god kost... Vi har to store hankatte på knap et år, blev neutraliseret i vinters, de er fyldt med energi, har en normal vægt, smuk pels... og er ellers sunde og raske. 
Nu har Lone også ret så meget lækkert garn, og som noget nyt patchworkstoffer, så der er nok for den heldige vinder at bruge kortet på.

Ind i mellem afholdes der kursus, workshops og strikkecafeer i butikken. De slås altid op på butikkens Facebookside, som du kan følge her

Mine veninder med sommerhus nær Asnæs siger alle at Butikken ved Højen har været deres garnbutik i ferieperioderne... Lone har nemlig alt hvad man skal bruge.

Deltag i denne måneds lodtrækning om et gavekort på 200 kr til Butikken ved højen, ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg. Alle kan deltage.