mandag den 9. juni 2014

Håndfarvet garn fra Tant Kofta


For nogle uger siden var jeg i Sverige, og ved den lejlighed købte jeg lidt lækkert håndfarvet garn fra Tant Kofta. Garnet kender du sikkert, det er Trekking fra Zitron, et tysk mærke, som er et super lækkert sokkegarn 75% superwash uld og 25% polyester, garnet løber 420 m på 100 gr.


Jeg har fornøjelsen af at møde Lotta (Tant Kofta) hvert år på SIV, i år har jeg også mødt hende til Strikfestival i Höganäs, så I kan jo nok regne ud at det er blevet til den del garn. Da jeg i sidste uge lagde et billede på Instagram med garnet, var der mange der spurgte til om man kunne få garnet sendt til DK og hvorfor jeg kan lidet garnet... Om det kan du læse her 


Til rigtig meget børnetøj der skal holde et vist slid, foretrækker jeg strømpegarnere... Ikke alle er enige her, så som med så meget andet er det jo helt sikkert en smags sag. Til strømper bruger jeg kun strømpegarn, det er jo møj træls at strikke et par strømper, der er slidt efter kort tids brug, min favorit blanding er 20 - 25% polyester/nylon og 75 - 80% uld.


Det jeg så er helt vild med ved Tant Koftas håndfarvede garner, er selfølgelig farverne... Lotta er som jeg selv, til klare farver... Jeg er kort sagt til Fest og Farver når jeg strikker.

Lige nu strikker jeg en cardigan til min kommende bog "Strikke og malebog" i denne smukke gule og den candyfloss farvede med gule prikker, et perfekt match.

Hvis du gerne selv vil have fat i Tant Koftas skønne garn, må du en tur forbi Sverige, du kan også  prøve at kontakte hende på hej@tantkofta.se og spørge om hun sælger på nettet og sender til dk...