søndag den 14. oktober 2012

Pantone et bud på forårets farver

Når jeg sidder og ser på de farver, som Pantone mener bliver forårets farver... Ja så bliver jeg glad, for se lige, den røde, orange, gule, grønne, ja se lige dem alle, det er kun farve 12-1008 linen jeg ikke bryder mig om. For BC-garn strikker jeg lige nu i farve 14-6011 grayed jade, jeg er vild med den. Og for Filcolana strikker jeg i farve 16-1360 nectarine, og det kan vist ikke komme bag på nogen at orange er en af mine mange yndlingsfarver.

Tryllesokker

Jeg fik aldrig strikket så meget, som jeg havde håbet på i toget. Det går nok også, her i ferien vil jeg se om ikke jeg kan få tid til at lave en lille tutorial. Hvis du vil se en engelsk version, skal du gå på knitty.com og finde extreem knitting. Der er meget god humor i den tutorial ;-)

Tørstrik

Sidder med en af mine yndlings strikkebøger, norwegian knitting. Jeg er betaget af de smukke mønstre, mon vi snart kommet til at se lidt mere af det i strikkemodrn?

Pistacie pavlova - blokning

Jeg har spændt mit forstykke ud på en madras, fugtet den let med en forstøver, nu ligger den og tørre i form, de næste par timer vil jeg forstøve, flytte nåle, og strikke på bagstykket. Monteringen går meget lettere, når stykkerne er blokket i den form man ønsker.

Oktober gave på bloggen

Denne måneds gave er fra Sys Fredens, ejer af Fandango i Århus, og forfatter til de små strikke og hæklebøger fra Klematis, som vi jo alle kender så godt. Her er 3 nyere bøger fra Sys til en af jer. For at vinde de 3 bøger, ja 3 stk, du læste rigtigt... Så skal du skrive en kommentar til denne blogpost. Jeg trækker lod blandt jer om 3 uger.