fredag den 28. maj 2010

Nyt vinter look til cykelhjelmen

Jeg har en masse garn rester, disse er mest kauni, der er ikke meget af hver farve, men sammen bliver de til meget. Jeg er
bl.a. ved at strikke et taljebælte/taljesjal af det.

Men den anden dag da jeg cyklede (med hjelm for en gang skyld) var det koldt, det blæste en del. Jeg er en af dem der cykler med musik i ørene, så en hue er ikke rar.


I længere tid har jeg ville strikke "ørevarmere" til min hjelm. En slags sok til at trække hen over lukkemekanismen. De virker sørme også på ridehjelme... Hvorfor pokker var det ikke at jeg strikkede en masse af disse da jeg havde hest? Hver vinter havde jeg ondt i mine øre... Netop fordi valget var hjelm eller hue... Jeg valgte hjelm. Til de der kender de 4-benede store dyr, behøver jeg at sige andet end det var en ponny med egen vilje, jeg blev kastet af ret tit.

Tilbage til cykelhjelmen, min cykel kaster mig ikke af, og det er ikke tit jeg har den på, men til vinter skal jeg!!! (Note til selv - HUSK DET)

Inspireret af de mange Folklore cardigans jeg har set på Ravelry tegnede jeg en mønster, og gik i gang med at strikke af de mange garner. I virkeligheden kan ørevarmerene strikkes af alt garn, jeg tænker at strømpe garn ville være perfekt, eller måske en lækker alpaca.

På den anden side har jeg valgt striber, så de kan vendes. Alt efter humør kan man have den ene eller anden side ude. Jeg har valgt at strikke den gyldne stribe i vrang, det giver en ret spændende struktur, og et lækkert look.

Et dejligt lillet projekt der er lavet på et par aftener - God jule/kalender gave ide tænker jeg.

Er der nogen der har mål på børne hjelme stropper. Højde, og brede (der er 2 breder, den for neden og den for oven) Jeg vil nemlig gerne lave opskriften i flere str. når jeg skriver den. Som altid tak for hjælpen.