mandag den 12. juli 2010

Strik i varmen

For et par dage siden var jeg i Frederiksberghave med nogle gode strikke-venner af mine Vithard og Lone..

Det var en skøn dag, Vithard strikkede på en fed norsk trøje, og jeg broderede som en gal. Lone måtte nøjes med at kikke på... Hun er skadet i håndledene, om det er for meget strik, eller chat på nettet vides ikke ;-)

Billedet er stadig et VIP, der mangler broderi og palietter - palietterne venter jeg stadig på... PANDURO, ekspress er for slapt!

Det var nu en skøn strikke dag i haven, vi havde kirsbær og asti med... bag os var der et bryllup, og ud over søen, sejlede hvidmalede skibe... IDYL

Vithard havde sine strikkede Gams på, de er klart for fede, og jeg må eje et par, måske bare en tand længere, så de kan bruges på job.

Siden i torsdags er der sket lidt på strikke siden, men ikke meget...

Lørdag var jazz da, vi hørte Kendra Lou I H.C. Ørstedsparken med en anden god veninde... Karoline. Sener på aftenen tog Michael og jeg i kulturhuset på Islands Brygge og hørte Randi Laubek... Fed dag.

Søndag var stille og rolig, først var jeg til lidt Zumba og bodyflow, resten af dagen svedte vi tran på tag-altanen, spise is mange is. og læste... vi kunne ikke andet. Seriøst, jeg svedte så meget at garnet ikke kunne glide på min finger. En hel dag med en god bog er nu heller ikke dårlig...

I dag har jeg strikket på Lissuin, læst, trænet, og strikket lidt mere... Der kommer billeder en af dagene, jeg er næste færdig med ærme nr. 2... Det går bare lidt langsom i denne hede... Jeg klager ikke, det skal ikke misforstås, elsker sommer og varme, der skal bare kolde drikke og is til... :-)