mandag den 30. maj 2016

Danske Strikdesigneres årsmøde 2016

I weekenden var vi samlet i foreningen Danske Strikdesignere til vores årsmøde.
foto lånt af Katrine Wohllebe
Her på vores 3. år som forening er vi ved at være en større gruppe, og det kan være svært at få plads til alle omkring et bord. 


Som de foregående år, var vi indkvarteret på Gl. Avernæs på Sydfyn. Et af smukkeste konferencehoteller jeg  kender til.


Der skal løbes nogle km i denne uge. Jeg ankom nemlig allerede torsdag med Sanne og Susie, så vi var på daglig kaffe og kage x 2 i hele 4 dage. 


Torsdag slog jeg op til en Kornblomst str. 6 år, farven er Safran, en mega lækker duch orange. Tju haj hvor det gik....


Se bare, allerede fredag, var jeg klar til at dele til krop og ærmer.... Troede jeg, for gæt lige hvem der ikke kan tælle? 

Nemlig, jeg havde slået 10 masker for lidt op. 

Foto lånt af Katrine Wohllebe

Selvom alle ikke ikke havde mulighed for at deltage i weekenden, var vi stadig mange der var mødt op. Enkelte var forhindret, da både Sandnesgarn og Isager holder forhandlere weekend i den samme weekend.


Ud over vores gennemgang af året i foreningen, lavede vi andet end at æde og sidde i solen og strikke. Vi havde flere punkter på vores program, der skulle behandles, et af de bedste var at vi har fundet en fælles "hus advokat" der kan hjælpe os med kontrakter, ophavsrettighed spørgsmål osv. 

Mine søde kollegaer havde også booket mig til at holde foredrag om Instagram for krea-biz, fed opgave for mig der bare ELSKER instagram. De fleste kurser der findes om Instagram i Danmark er jo ikke ligefrem målrettet de kreative små nicher.


Susie hjalp mig med at tage nogle nye billeder til min Kornblomst opskrift - Alle der har købt opskriften, får snart en ny i deres Ravelry-shop, med nye billeder, og lidt ekstra video-links til teknikker. 


Søndag sluttede vi af, de fleste rejste hjem efter morgenmaden. Sanne og jeg havde valgt at blive til sen eftermiddag, så vi fandt en god arbejdsplads, hvor vi kunne sidde og arbejde på vores opskrifter

Søndag efter vores frokost, opdagede jeg at jeg jo heller ikke kan læse et diagram, så jeg trævlede lige 20 cm tilbage. Her troede jeg at jeg kunne nå at strikke str. 6 år i weekenden, men ak, jeg er langt fra færdig. 

Tak for en fed weekend til mine Kollegaer, Sanne B, Susie, Else, Sys, Ruth, Katrine, Signe, Lisa, Vivian, Lene, Annette, Bente, Ninette, Tina, Jytte, Sanne F, og Rachel.