fredag den 10. september 2010

Produktiv uge eller?

Når Jeg nu sidder her fredag eftermiddag og kikker på sutsko nr. 1 tænker jeg "ihh hvor fantastisk - jeg har næsten lavet en hel sutsko"

Når jeg tænker efter... Er det nu ikke helt så fantastisk, jeg har brugt togtid til og fra Fredericia, s-tog tid hver dag, og benet op hver aften minus træning... Faktisk er det lidt dårligt at jeg ikke har fået bare den ene helt færdig...
Forklaringen er; at jeg falder i søvn på sofaen mellem 20 og 21 hver aften... Forstår ikke lige hvad der sker... Måske mangler jeg sol og sommer?


Dette billede fortjener sin plads, denne søde lille bamse, var inde i garnnøglet fra Mai... Magic yarn ball swap er sjovt, selv længe efter... Gad vide, hvad der er inde i det andet nøgle, må igang med at udtænke et projekt!

Måske kommer projekt cykelhjelm ørevarmere på banen igen, ideen skal bare omtænkes, så det ikke kommer til at ligne barbie kjoler... ;-)
I går skulle der graves perler og palietter frem fra gemmerne, jeg fandt også lige en tyk elastik snor.


Gule perler og palietter, samt en æske med firkantede palietter. Jeg har sorteret de røde, grønne og blå fra, så der nu kun er Gul, Pink, Lilla og orange tilbage i æsken.


Jeg elsker min rodekasse med perler og palietter, der bare vokser og vokser, man får jo altid lyst til at købe en masse, når muligheden byder sig...

Bunden er selvføglelig i negativ farver efter som det hele er dobbeltstrik.
Jeg vil male med Gutta i bunden, så var det en fin henna tatoo der skulle males... Dette vil gøre skoen skridsikker.

Lige nu siler regnen ned, så jeg har masser af strikketid... Der er handlet bunker af sukker sager ind, så jeg skulle gerne holde mig vågen til længere end 20!