fredag den 17. juni 2016

Den nye algoritme på Instagram

Du ved jeg ELSKER Instagram - og det gør du helt sikkert også! 

Men hvad er det lige der sker med den nye algoritme og hvad kan du gøre for at få et lækkert feed, som du bare ELSKER?

Klik på videoen

Som Facebook og Twitter, er det blevet sådan at dit feed ikke længere vises kronologisk, men ud fra en algoritme der har beregnet, hvad du formodes at ville se. Og hvordan regner de det ud? Det gør de ved at se på dine handlinger på Instagram. 

For nogle uger siden, gik det op for mig at mit fee ikke længere var kronologisk, og så, så jeg håbløst mange søde katte og meget  Über lækkert mad.

Men alt det strik jeg gerne ville se, var ligesom helt væk... 

Hvorfor? - Er der ingen tilbage der poster strik?

Jo da, det er der da!

Det der var gået galt, var at den katteelsker jeg nu engang er, har liket og kommenteret mere end en gang for meget på folks katte og madbilleder. 

Hver gang jeg har set noget lækkert mad har det også fået et like... 

Men det der med strik, der har jeg været for smålig med mine hjerter og mine kommentare (i forhold til katte og lækkert mad). 

Efter en uge, hvor jeg har haft fokus på at give flere likes til strik og skrive flere kommentare = mit fee er nu igen fyldt med lækkert strik, og det er nu engang det jeg vil se mest af. 

Jeg giver stadig hjerter til katte og mad, men ikke i samme grad som før, og så sætter jeg hurtigere et lille hjerte, hvis det er en strikker der poster sin kat eller mad. 

Hvordan ser det ud på dit Insta-feed, kan du mærke ændringen med algoritmen?