onsdag den 10. juli 2013

Iblingerne


Jeg kan ikke dy mig, Jane har lagt nye billeder ud af Hafdan og Vincent som de muligvis hedder... Michael synes Vincent (den grå) er en rigtig tigermis, Halfdan (den røde) synes jeg er en pjuske... Lige nu er de bare Iblingerne her, og hold nu op hvor er de bare kære. Er du så vild med katte at du bare må se mere... Så skal du over til Jane Her kan du også læse om strik, hækling, øl og bi-avel.. 

Ungdomshøjskolen ved Ribe


Et super tilbud for de 16-19 årige... I forbindelse med at jeg har et sommer kursus i 2014, spurgte Bettina fra Ungdomshøjskolen ved Ribe, om ikke jeg ville dele plakaten for et kommende tilbud... og det vil jeg mægtig gerne, for jeg er vild med højskoler, jeg gad jo nok godt lige at være 18 år igen, for så var det noget jeg havde valgt, kunst og natur ;-)

Skribler til Dimserier

Jeg tegner diagrammer, og tegner skitser - i går tog det helt overhånd, der kunne jeg slet ikke stoppe igen. Men jeg ramte nu ikke lige det look jeg er ude efter. De første par sider af bogen er sat op, det er ikke længere bare en kedelig publicer fil, men et begyndende lækkert grafisk produkt.