mandag den 15. oktober 2012

En fed snoning

Sad og googlede "navajo" og faldt for blusen i dette billede. Synes ideen med bare at sy en flettet snoning på en glatstrikket trøje er GENIAL.

Så skal stuen males


Som de fleste nok husker, har vi hele tiden haft en ide om at stuen skulle males hvid. De gule mursten, er bare for mørke for os, og nu skal det ske.


Køkkenet er allerede malet, og når vi ikke har malet vinduerne ud til udestuen, ja så er det jo fordi vi gerne vil bygge lidt mere om... Når vi er helt færdige med at male, skal de nye låger på. Den røde mosaik er bestilt, og i løbet af de næste 4 uger kommer det hjem fra Italien, og så skal det bare op.


Efter små 2 timers maling, har jeg fået malet den første væg, i stuen, det er hårdt arbejde, og en gang med malerrullen er jo ikke nok... Alle fuger bliver malet med pensel, det tager sin tid... men resultatet bliver præcis som vi havde tænkt os det skulle være. Nu er det godt med en lille kaffe og blogge pause.

Total forkælelse

Får morgenmad på sengen

Pistacie Pavlova - Efteråret som vi kender det

Det blæser godt nok ikke men regnen siler stille ned, inde er det mørkt, for himlen er dægget af et tykt lag skyer, og himmel og hav har samme farve. Det er nu stadig en fornøjelse at ligge og kikke ud på. Jeg strikker ryggen til min Pistacie Pavlova, det er eneste ret og vrang masker... Det er næsten terapi oven på nogle hårde uger - nu skal skoleferien nydes :-)