onsdag den 28. september 2016

Gå ikke glip af noget i dine favorit grupper på FacebookKender du det, du med at du først opdager noget i en gruppe på Facebook, når det er for sent? 

Jeg er selv med og har mange Facebook grupper, så det er vigtigt for mig at følge godt med. Selv er jeg ikke kæmpe fan af at gå på Facebook hver evig eneste dag, og følge med i alle mine venner og bekendtes liv, selvom det jo er utroligt spændende at læse artikler om politik, se videoer med søde katte og en masse skønne tip til hvordan jeg kan snitte en melon så den ligner en rose...

Da jeg fandt denne APP IOS  / ANDROID blev jeg bare så glad. 

På min telefon kan jeg nu følge med, jeg åbner appen, og så popper mine grupper op, jeg kan endda lave en liste der hedder favoritter. Det gør det super let at følge med, helt uden at "åbne" Facebook.

Gennem appen (jeg arbejder fra IOS, kan ikke svare for det der Android, men det er der en masse andre der kan) kan jeg slå en besked op, jeg kan besvare og se med. Følger du med i flere grupper anbefaler jeg at du lader være med at slå notifikationer til, du bliver bare stresset, og det er ikke meningen. 

Hvad hedder din favorit strikke gruppe på Facebook?