mandag den 16. december 2013

16. december lågen for dig der elsker at sy, eller bare gerne vil lære det


Vinderen fra  15. dec
Mange skønne modeller i denne bog, som jeg gerne vil strikke! Mon det er min tur til at vinde?
SvarSlet

Svar

  1. Tillykke ByKis, du har vundet den skønne booklet, send mig en mail med din adresse.
    Slet


To skønne udgivelser fra forlaget Vingefang

Små tasker viser på fornem vis hvordan fire enkle metoder kan danne udgangspunktet for at designe og fremstille et kæmpe udvalg af forskellige tasker. Bogen er, med sine mange visuelle trin-for-trin guides, helt unik og kan bruges af både voksne og børn, øvede såvel som uøvede. Gennem hele bogen suppleres syanvisningerne med masser af tips og tricks.
Små taskers brug og genbrug af nye og anderledes materialer - plasticposer, dåseclips, vaskemærker, målebånd, knapper, stofblomster m.m. - både overrasker og inspirerer. Alt sammen materialer du nemt kan finde i hjemmet.
Små tasker rummer over 30 anvisninger og inspirationer på penalhuse, punge, toilettasker, cluthes, kosmetikpunge, skuldertasker og iPad-hylstre.
Bogen er skrevet af Sofie Meedom, og er - ligesom hendes tidlligere bøger - en skøn, sjov og inspirerende bog, der oser af kreativitet og påhitsomhed.Lyst til at sy?
Så skulle du købe Børnetøj 0-3 år
  • 3 mønsterark, 7 størrelser, 35 modeller
  • 125 variationsmuligheder
  • grundlæggende syteknikker
  • trin-for-trin guides
Det er sybogen til dig, din mor eller din mormor - alle med små børn inden for rækkevidde, der gerne vil sy selv, eller ønsker at kunne give ‘hjemmesyede’ gaver. Bogen har det hele, er super pædagogisk med enkle forklaringer, beskrivende illustrationer, overskuelige trin-for-trin guides  - mao. her er alt hvad du behøver for at kunne sy tøj til dine små børn. Børnetøj 0-3 år giver selv dig som er urutineret, mulighed for at blive selvforsyende med børnetøj.

Forlaget Vingefang har også udgivet Børnetøj 4-7 år, og Børnetøj 8-11 år.