mandag den 22. juni 2020

Online Sommerstrikskole - Lær patent strik på 3 uger

Det er blevet sommer og det betyder online sommerstrikkeskole

Denne sommer byder jeg på et grundigt patentkursus, hvor vi begynder med basis og slutter med de mere øvede teknikker, så som 2-farvet og mønstre.

I denne video fortæller jeg om kurset og om hvad patentstrik egenligt er for en fisk. Patent kaldes også Brioche på engelsk ikke at forveksle med en brioche bolle ;-)


Som altid har jeg et par early bird bonuser som belønning for at købe pladsen i en fart.

BONUS NR 1
Alle der har købt fra d. 17. juni til og med d. 22. Juni kl 14:00 Dansk engelsk patentordbog, ordbogen sendes via mail d. 23. juni.

BONUS NR 2
Alle der har købt fra d. 17. juni til og med d. 1. juli kl 14:00 Ekstra opskrift på en MønsterBlokCowl, der gør dig endnu mere skarp i teknikkerne. Denne opskrift udkommer kun som bonus, den kan ikke købes. Sendes via mail efter modul 1

BONUS NR 3
Alle der har købt fra d. 17. juni til og med d.7. juli kl 14:00. Ekstra kompendium om at vælge garn til patentstrik, hvad egner sig særligt, og hvad er ikke så godt. Sendes via mail d. 8. juli.


Kurset er Live uge 30, 31 og 32

3 ugers (2 uger med undervisning 1 uge med selvstændigt arbejde

I Sommer Strikkeskolen
Skal vi strikke patentstrik også kendt som brioche.

** Online via mail og facebook **

I uge 30 
arbejder vi med basis patentstrik, ret, vrang, ind og udtagninger, du får et kompendium, og der er 2 timers live undervisning via facebook i en lukket gruppe.
Live undervisning mandag d. 20 juli kl 20:30 og torsdag d 23. juli kl 20:30

I uge 31 
arbejder du på egen hånd

I uge 32 
tager vi den et niveau op, og sætter fokus på udvidet teknikker, bla 2 farvet, snoninger, og fine mønstre. I denne uge modtager du et nyt kompendium på mail og der er ligeledes 2 timers live undervisning via gruppen.
Live undervisning mandag d. 3. august og torsdag d. 6. august

Desuden tjekker jeg ind alle hverdage i uge 30 og 32 mens jeg i uge 31 blot tjekker ind 2-3 gange, og ser til at alle er godt igang.

Lyder det som noget for dig?