torsdag den 8. maj 2014

Bykaae Kuffertshow i Fuglebjerg hos Karen Becker


I går rullede jeg ud med kufferten igen, denne gang gik turen til Fuglebjerg mellen Næstved og Slagelse. Ud til Karen Becker, hvor jeg har været før. Det var en rigtig hyggelig aften med fuldt hus, hvor jeg kunne fortælle om mit børnebogsprojekt og vise modeller frem. Alle modeller blev rigtig godt modtaget, tæpperne som det du ser her, var nok de mest populære. 


Sådan her ser det ud når jeg rejser land og rige rundt, mig min kuffert og offentlig transport... I går var jeg heldig at få et lift tilbage til Køge. Det blev til en dejlig biltur, hvor vi fik snakket rigtig meget om strik, syning og den kreative verden.


Inden jeg gik i gang, nåede jeg lige at tage dette herlige billede af nogen af alle de mange strikkepinde Karen sælger... Se lige det glas med hylster af grønlandskeperler, er det ikke fantastisk?

Den 16-18 maj går turen til Sverige, hvor jeg skal undervise på Strikkefestival i Höganäs hos Lenas garn Det bliver rigtig godt at komme til Sverige igen, og der er det nok ikke nok med en kuffert, der må to og en kæmpe rygsæk til. ;-)

Rigtig god onsdag