onsdag den 9. oktober 2013

Krydret strik rammer Norge om 3 dage


Så er det lige ved at være oppe over, måtte købe en ny kuffert for at kunne bringe garn, modeller, bøger, hæfter og kit med mig. Jeg glæder mig helt vildt til at møde de norske strikkere på deres hjemmebane, jeg har kun haft fornøjelsen af dem her i Danmark. 
Nervøs - ja da, sådan er det vist altid... også selv om det jo snart er en workshop og et kuffertshow jeg har været ude med rigtig mange gange. 

Mariquita - design for Filcolana


Mariquita mariehøne på spansk, er ved at få den sidste gang finish, inden jeg aflevere den hos Filcolana. 
Fakta
Garn, Cinnia fra Filcolana
Pind, 4
Tekstur, vævestrik
Montering, sammensyninger med maskesting og madrassting
Aflukning, hestetømme
Vesten er strikket i 3 dele, ryg, 2 forstykker. Det hele sys sammen, efterfølgende strikkes kanterne, der er lukket med hestetømmer. 

Iblinger i haven


Simba og Louie 2 vilde bananer.

 I udestuen hvor der er fri leg, hænger de i gardinerne og løber på vægen, Simba kan kravle helt op til loftet. Louie kan nok også snart. Nu her i en alder af knap 16 uger har de en vægt på 3 kg, dyrlægen troede de var noget ældre, de bliver store. Det er godt, for her er jo en del andre katte, og de skal gerne kunne klare sig. 

En de kan klare sig mod er nabokatten Milla øverst tv. Hende har vi passet et par gange, hun er årsagen til at vi ville have kat. De 3 leger fint, omend vildt, nu hvor de små er begyndt at komme ud. 
Louie kan klatre i træer, Simba kikker på...

 Og om aftenen falder de i søvn mens de leger... Kl 6 næste morgen er de friske igen. Hver morgen vågner jeg ved lyden af en Simba der spinder, og en Louie der tripper forventningsfuldtrund... Så står vi op og går ned og leger vildt, kl 10 sover de igen... Livet som Ibling er da skønt....

I dag bliver sjov, der skal vi ud flere gange :-)

Med de gode råd fra i går, er jeg klar til at træne de små friske drenge i at komme når jeg kalder. Inde er de gode til det, men ude, der tager instinkterne over.