torsdag den 27. oktober 2011

Rasmilla konvoj


Det er ikke lige sådan standen ser ud, men noget i den stil. Sanne har nemlig alle reolerne med - med garn i. Stand E4306 er blevet rigtig fin, i morgen skal I nok få nogle gode messebilleder.
Dagen har været vild på alle måder, på vej over ringede Yt fra Garniture, de måtte aflyse deres stand da Lisbeth, er faldet og har brækket benet da de pakkede bil. Garniture har besluttet ikke at stille op. Sanne og jeg sad så der i bilen, jeg med mine printede opskrifter til kit's - og Sanne som super problemknuser. Vi ringede til Filcolana - Der kommer garn på messen i morgen, lige klar til at pakke kits til lørdag og søndag. FEDT tak til Nanna... 9 kg garn, 18 farver, det bliver super godt. De opstrikkede modeller er i Sandnes smart, strikkekit's bliver i Filcolana Peruvian Highland Wool.

Vi bor i Børkop på et lækkert B&B, hvor Rasmilla konvojen har en hel længe, i aften strikkes der, og gøres klar til i morgen.

Rasmilla konvoj


Om en times tid er er afgang fra KBH mod Fredericia, Rasmilla konvojen er ved at være pakket og klar til afgang. Jeg glæder mig i den grad til den lange biltur i godt selvskab. Mon bilerne allerede holder i Hallandsgade, og er ved at blive pakket med de sidste ting - jeg tror det. Her pakkes der også, jeg er ved at samle opskrifter, lave magiske nøgler til at strikke på Rasmilla standen. Der skal strikkes på Dhaniya i mega vilde farver fra Filcolana, her er linket til Nannas shop, hvor garnerne kan ses så fint.

Jeg håber vi ses i Fredericia, jeg er i Hal E både lørdag og søndag, fredag er jeg rundt med Nanna