fredag den 25. februar 2011

Andet flerfarve kursus By Kaae

Dagen startede som alle andre hverdage, med at jeg var på job. Da jeg kom hjem fik jeg skønt besøg af Nanna, der kom med denne KÆMPE kasse garn til mig min lille kursus invistering samt et til hemmeligt design...

Garnerne blev lagt klar, Nanna og jeg strikkede og snakkede, SÅÅÅÅ hyggeligt.

Kl. 13 kom mine kursister, dette er Dorthe og Trine, begge strikker halsrør.

Thea og Lisbeth, og garn-kassen bag Dorthe.

Tak for en skøn dag piger, jeg er glad for at I alle ønsker at jeg skal holde flere kurser i forskellige teknikker...

Den Mønstret bluse på farten

I går var det en af de dage, hvor jeg var på job i knap 10 timer, hvor af den sidste del var et kursus om autisme. En god men lang dag. Som altid var der morgen strik i toget, der kan jeg lige nå omkr. 2 omg. på blusen.

Så kom kurset, og blusen blev trukket frem igen, Jeg nåede mere end en mønster rep. Så er pænt tilfreds med min strikke indsats i går.

Da jeg kom hjem strikkede jeg på kærligheds røret, og måtte trævle op, efter min tubular cast on, kunne jeg se at den var helt galt med maskeantallet. Gad vide hvordan jeg har beregnet at der skulle være mere end 100 masker i halsen... og hvorfor så jeg ikke den indlysende fejl, da jeg tegnede ind??? Det er helt klart grund nr. 1 til at alt skal strikkes op, før end opskrifter udgives... Selv om jeg har lavet mange cowl's så fejler jeg stadig... Det må bare ikke ske, når man udgiver... Beregningen er på plads nu, men kun halvdelen er strikket, så I må vente med den fulde opskrift lidt endnu... Beklager rodet... Men blev bekræftiget i, at alt skal gennemstrikkes, også modeller jeg kender... For tanketorske de kan opstå, selv på de letteste opskrifter.