torsdag den 15. november 2007

strikkefinger


Lone og jeg fik vist strikket en del i dagens strikkeklubber, nu her 21 minutter efter endt strikke café har jeg stadig mærke på fingeren - hvor sundt er det mon?
Det lækre garn der er unde vores finger er Evila 8/2 under havet, tror jeg Rebekka sagde det hed, for lækkert, købte bogen digt i masker for små 14 dage siden. Det blå garn forelskede jeg mig straks i da jeg så det inde på Rebekkas side på Ravelry. Hvor heldig var jeg så lige, da hun sagde hun gerne ville sælge :)

Der er ikke helt varmt i verdenskulturhuset, så Lone lånte lige min Lavender, der er jo et pænt stykke igen, må jeg konstatere... Mon det sidste garn snart kommer med posten?

Misk Mask og strik in

Her med en officiel undskyldning til Jeanette, i et indlæg om strikning i verdenskulturhuset fik jeg skrevet at hun strikkede på en dukke til hendes datter - hun har ingen datter. Dukken var derimod til en venindes datter - Godt gået Charlotte, høre du overhovedet efter når folk taler?

I går onsdag var der strik in hos Heidi, med mad og hele baduljen. Heidi bor i en stor (meget stor, altså i københavner termologi) lejlighed, med det hyggeligste kroge, alle fyldt med garn i god dekorativ stil, jeg elsker alle hendes kurve med udvalgte garner, særligt kauni kurven.
Det var ellers meningen at jeg skulle have vundet noget garn op, nu jeg var der, men ak, det glemte jeg midt i al snakken, strikken, og mere snakken. ØV


Bag ved Heidi er det faktisk Kauni kurven, der ses - HY-GE-LIG :)

Ikke nok med at Heidi har den fedeste hule af en lejlighed, de lækre kurve med garner i skønne kvaliteter, ja så har hun også bare den fedeste musik. Vi hørte en masse elektronisk som jeg ikke kendte, og en del jeg kendte - Men bedst af alt, så er Heidi også bare vild med Kathe Buch og Björk, måske er vi hemmelige tvillinger, der er så meget til fælles.


Jane hækler her på et sengetæppe til hendes yngste "øgle-datter" (Citat Jane) Man sidder selv og kæmper med et par sokker til manden, dem har man kæmpet med siden september tror jeg. Så er det lige Jane kan fortælle hun da bare har hæklet sådan lidt on - off de sidste 3 uger - SNYD. Jeg har 9 firkanter liggende det skal sys sammen til en afghaner, det bliver i 2012 de sidste 100 firkanter er færdig, hvis de bliver færdige - en pude er da også meget pæn... Ikke sandt?


Den gode Lone har gang i en bluse fra hendes verden, jeg er sikker på den snart ligger færdig på hendes side. Ellers kan den ses inde hos Lisbeth.
Bag Lone kan man lige ane lidt mere garn, her er det effektgarn trukket på en lang snor, så den hænger dekorativt ned fra vægen, endnu et godt opbevarings tip. På rokken er der også en fiber i gang, det er selvfølgelig Karen der er i gang der. den første spole tråd er klar...

Ud over tråden på rokken, har Karen gang i ufattelig mange sokker, her er det en lang en, lidt hemmelig vist, så den omtales ikke i detaljer, men føj den er lækker!
Hun sidder jo også og ser lidt godt ud i hendes mermaid
Min er nok kun 5% færdig, fik strikket rouleau kanten, og et par baner, nu ligger den bare og venter... Mon ikke den skulle have æren af at komme med i strikke café i aften? Apropos strikke café, så må jeg heller få pakket.