søndag den 4. april 2010

Yogibuks #6

Efter at have strikket en mellemstribe langs kanten på den brede retstrikkede midtstribe, strikker jeg 17 masker op, og strikker en stribe i et ret vrang mønster. I højre side strikker jeg den sammen med den brune mellemstribe. Forneden på buksen (midt på stykket) laver jeg vendepinde for at give buksen mere forme, dette gør jeg over 6 glatstrikkede pinde.Efter at have strikket endnu en mellemstribe - nu på 2. stribes ydre kant, deler jeg stykket i 3 dele, for at starte benet.

Benet laver jeg i relief striber, for ikke at have garn hængende snor jeg det mellem hvert farveskift. det gør det også lettere når der skal samles masker op. Det snot garn kommer til at ligge lige så fint på bagsiden, uden at der kommer løst garn man kan hænge fast i.


Benet er faktisk bare en lang stribe, der er strikket ud fra 2. stribe, når jeg synes det har en passende længde, skal det strikkes sammen med bagsiden af buksen - også stribe 2. eller rettere stribe 2's mellemstribe. Senere skal der strikkes en rib på benet der skal sidde lige under knæet. Og der skal strikkes et glatstrikket stykke med lomme og wienerlæg op til bærerstykket. Lommen tror jeg skal være en stor dyb en - jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg vil lave den. Derfor strikker jeg bare et hul.
For at strikke stykket sammen lægger jeg det ret mod ret, og har nu 2 pinde med masker på, disse skal lukkes af sammen.


Knit pro strikke kit gør det let at sætte en pind på sine hvilemasker.


Et mere tydeligt billede af det stykke der skal strikkes sammen.
Nu mangler jeg bare det sidste stykke, lommen og lukningen. buksen skal bindes sammen bag på, men med hvad og hvilken lukning, det ved jeg endnu ikke.