tirsdag den 21. august 2012

Cardigan med et twist - billeder fra Filcolana


Nanna har sendt mig billeder af min cardigan med et twist, du ved mit Speedy design, der blev færdig, da vi trillede ind på parkeringspladsen til messen i forrige weekend. Jeg er vildt glad for de billeder der er blevet taget, super god model Nanna har fundet.


Cardiganen kan bæres på tre måder, med hætte som på det øverste billede, hvor forstykket er krydset over brystet. Eller som her hvor forstykket også er en krave.


Min lille snoning som er så super enkel og let at sno - en snoning jeg synes er rigtig god for første gangs sno'ere.


Og så den sidste måde, hvor kraven bare føres bag nakken. Jeg er virkelig glad for denne model, glad for at Nanna altid er med på mine kringlede ideer. I morgen vil jeg dele billeder af Støj med jer. Og opskrifterene... Ja de er ikke ude af mine hænder endnu, men forhåbelidt på fredag.

Jeg har vist fået en spirrende kunstner i klassen


Denne meget anderledes tegning fik jeg af en dreng fra min klasse. De andre drenge tegner helekopter, politibiler og mænd med pistoler. Drengen med autisme tegner en dreng, der er blevet fræk fordi englen på hans ene skulder har taget magten over ham.  Tungen er gul fordi han fortæller løgn, og tænderne rådne, så de er ved at falde ud af munden... Velkommen tilbage fra ferie Charlotte siger han, i 5. klasse får du nok lidt flere problemer med mig.... Det skal siges jeg aldrig har haft problemer med den omtalte dreng, faktisk er han søde, venlig, kærlig og meget omsorgsfuld (atypisk for autister) MEN han kan godt selv synes han gør forfærdelige ting. Sådan en tegning skal hænges op, den skal tales om, og sættes pris på. Og så synes jeg at den skulle deles med verden, så du der ude kan få et glimt ind i verdenen for en 11 årig dreng med indlæringsvanskeligheder og en diagnose der siger autist. Alt hvad jeg ser er en yderst følsom dreng, der lukker mig ind i sin verden, og fortæller at det er blevet svære at være ham eller at han ser en dreng der lader den frække engel styrer ham - hvem ved. Hvad end det er det ene eller det andet måske noget tredje, så er han dygtig til at udtrykke sig visuelt.