fredag den 21. september 2012

Til langt ud på aftenen

Jeg er ved at tegne diagram til Filcolana, det er en af de ting ved at lave strikkedesign som jeg rigtig godt kan lide. Det er et snonings mønster jeg er ved at tegne. Det har taget et par timer, og nu er jeg ved at være i mål. Skal bare lige finde ud af hvordan jeg tegner vendepinde ind :-)

S.I.F's Pynt din cykel del 2
Så er vi nået til del 2 og der skal regnes.


Min strikkefasthed 17 masker og 24 pinde giver 10 gange 10 cm.

Stykket på min cykel der skal pyntes, måler 11 cm for neden og 45 for oven, den er 27 cm høj

Det jeg nu gør er at regne min strikkefasthed på 1 cm, det gør jeg ved at dividere med 10
1,7 m = 1 cm
2,4 p = 1 cm

På de 11 cm skal jeg slå 19 m op og på de 27 cm ca 65 p skal jeg øge mit madketal så jeg slutter med at have 76 m altså 45 cm. Der skal altså øges, Det regner jeg mig frem til ved at trække de 19 masker jeg har slået op, fra de 76, jeg skal slutte med at have = 57 m, dem deler jeg med 2 = 28,5, jeg vælger at runde ned til 28. Jeg skal altså tage ud 28 gange på 65 pinde. 65/28 = 2,3, jeg skal altså tage ud ca på hver 2. pind. Nu sjusser jeg lidt (det er jo trods alt til en cykel) 
Jeg øger med 1 maske i hver side på p 2, 4, 8 (altså den 6. pind øges der ikke på) osv. Jeg strikker frem og tilbage i glat strik hvor jeg strikker i stribet af mine rester. Jeg vil tekstil trykke på det når jeg er færdig.

Ugeplan

Jeg er bag ud, det er fredag, og jeg har ikke fået fjernet en eneste lap fra min ugeplan. Det er ikke fordi jeg har dovnet, ting tager bare tid, håber at kunne nå en masse i dag.

Vinderen af Septembergaven


Og vinderen er..... Annelise, send mig en mail på knitting snabelA bykaae punktum dk Det er fnider med min mail i dag, da jeg skifter webhotel, så du vil ikke høre fra mig i dag.
Annelise sagde ...
Jeg prøver lykken.
Hilsen Annelise

Oh happy day

Se lige hvad pakkeposten kom med til mig fra Filcolana Nanna ;-)