mandag den 1. december 2014

Pakkekalenderen på By Kaae - 1. december


Med denne skønne gave fra Nyt Nordisk Forlag, skydes årets fedeste pakkekalender i gang. Tak til alle jer der har gjort det muligt for mig endnu en gang at kunne give mine læsere verdens bedste pakkekalender. Og til jer mine søde læsere, nyd juledagene...

Som altid deltager du ved at skrive en kommentar til dagens blogindlæg - i morgendagens "låge" vises vinderen. 

Vinderen af månedsgaven er vist i linket 

Bogen godt garn - 30 tidløse accesories af Katherine  Poulton er en rigtig god bog til jer der strikker til de unge, eller for den unge nye strikker. 
Personligt kan jeg rigtig godt lide den humor og finurlighed der er lagt i bogen, at der er fokus på kvalitet og stil... læs også artiklen her 

Om bogen skrives der

I 30 cool og moderne strikkede projekter forener de to kendte modeller Lily Cole og Katherine Poulton traditionelt håndværk med moderne modeller i overkommelige projekter som vanter, tørklæder og huer. Sammen står de to ”it girls” bag det eksklusive strikfirma North Circular, der producerer håndstrikket moderne kvalitetsstrik.

Bogens strikkemodeller er inspireret af nogle af det mest populære og moderigtige tilbehør, der sælges af North Circular. Hvert projekt har klare instrukser og er smukt fotograferet. Håndlavet behøver ikke at gå på kompromis med stil eller kvalitet.

Katherine Poulton er vokset op med strik og ser værdien i ting lavet med kærlighed. Med dette i tankerne, grundlagde hun North Circular med sin modelkollega Lily Cole.

”Jeg tror, vi alle er mere og mere besatte og afhængige af det sidste nye ... at der er en fare for, at vi glemmer at se tilbage, værdsætte og holde af de fantastiske ting, værdier, færdigheder og traditioner, som tidligere generationer og fortiden kan give os. Jeg er meget optaget af at forene det gamle og det nye ... iført en cool designet hat, der er håndstrikket på old school-vis og med det lækreste uld”
Lily Cole

Køb bogen her