onsdag den 3. november 2010

Sponsor Garn - 123strik

 Efter en halvlang og halvtung arbejds dag, cyklede jeg med en boblenden brusende fornemmelse i maven ud til Nanna.Vi havde aftalt at jeg skulle komme og vælge garn i dag, bare hjemme ved hende... :-)
Jeg havde ingen fornemmelse af hvad det ville indebære, vi havde jo talt et par gange sammen over telefonenen/Ravelry/sms...
Min ankomst hos Nanna var lidt i god tid, jeg havde vist nok cyklet lidt stærkt.
Nanna havde lige bagt lidt lækker chokoladekage, og en hjemmebagt bolle, men hjemmelavet marmelade.... MUMS, hvilken forkælelse.
Ind og se på garn, som garnforhandler, har man jo en af hver hjemme, og flere af andre.... Bare tag det ned du vil bruge siger Nanna...  først var jeg måske lidt forsigtig, og kikkede bare, og pillede knap så meget ned. Men så skal jeg ellers lige love for, at Nanna trådte til, og hjalp med at få nogle farver ned... Filcolana har jo nok et lidt bredere udvalg, end jeg først lige havde regnet med, når man står med alle garnerne i hånden, og ikke bare på nettet, får de ankret sig fast i ens bevidsthed.
 Hvad fik jeg så ned i min bunke???
  • Peruvian higland wool
  • Arwetta ekstra fin merino
  • Naturgarn
  • Newzealand lammeuld
  • Grønlandsk uld
Og de i mængder der slet ikke kan beskrives mange farver, mange nøgler. Lidt fik jeg med hjem med det samme, men det meste kommer med posten.
Efter en meget lang og meget våd cykeltur hjem (jeg overvejdede s-tog)... plantede jeg mig i sofaen med den orange og den blå-mix, strikke pinde, ternet papir og en blyant.
Mens jeg var hos Nanna fik jeg nemlig en ide til et fedt halstørklæde.
Bunden er den blå-mix, og mønsterfarven den orange, de er på pind 2,5 det er 436 masker... Jeg har strikket 3 omgange, så der er ikke meget at vise, men jeg glæder mig bestemt til at kunne.
Jeg er svært bange for - på den fede måde altså - at mit bekendtskab med Nanna, får sat ekstra godt gang i kreativiteten... Der findes ikke strikke timer nok.
TÆNK SIG - JEG HAR EN SPONSOR!
http://www.123knit.com/