mandag den 27. august 2012

Strik i sengen

Sidder i sengen og nyder en fed film og et fantastisk strikketøj. Er stadig helt høj over at jeg kan blogge fra fonen. Så mens der er dømt pause, blogger jeg:-)

Mobil blog

Nu har jeg fået blogger som app, og glæder mig til at kunne blogge fra mobilen. Dette er lige en lille test, for at se hvordan det bliver.

Når lærken slår sin trille - design for Bc Garn


Jeg er ved at lave strikkeprøve til min sæt til BC-Garn. Jeg skal strikke i deres øko bomuld der hedder Alba. På p3 glider det nogenlunde og giver en fin strikkefasthed. For mange år siden, forsvor jeg at jeg ALDRIG ville strikke i bomuld, - min strikkefasthed var grim, det var slasket, og så var det meget svært at få pænt. Men i dag er der altså sket noget, enten med mig eller med bomulden... Det bliver jo pænt.

Det var meningen at diagrammet her skulle strikkes på, men efter en snak med Marianna, blev vi enige om at det ville være fed at brodere det på. Om det bliver med maskesting eller korssting ved jeg ikke helt endnu, det vil jeg lige lave et par prøver på. Og det er faktisk det jeg er ved at strikke lapper til nu :-) Bærestykket på nederdelen, skal nok strikkes i vævestrik for at give en fastere form, og lukkes med  knapper eller lynlås.