tirsdag den 7. juni 2011

Hvor var det lige jeg gik i stå?


Jo ser I det er lige her jeg er strandet. Signe foreslog at jeg kunne trække den grønne blomst om, det var bare ikke den jeg ville fremhæve, men Aum trykket, så jeg syede bagsting, og omkransede mit stenciltryk. Der skal ske lidt mere der, så jeg sidder og syr nogle perler på, som jeg har fået af Ayten fra mit arbejde. Ayten er min personlige shopper når det gælder perler fra Istanbul. De gange hun er der nede, køber hun altid lidt med hjem til mig. For 100 kr kommer man rigtig langt... Dem jeg bruger her, er små sole... Meget gode til projektet - synes jeg.


Her er det lykkes mig at få lidt mere lys på billedet, den sorte himmel er ikke en stor hjælp... Tænke tænke, håber jeg har noget at vise inden weekenden er omme. Alt i alt bliver jeg nu rigtig godt tilfreds med resultatet, som det skrider frem, farverne er skønne, og vil man (altså de der køber bogen) ikke lave broderi og stencil tryk på den, ja så er den stadig fin... Bare ikke så Bollywood'ed...

Jeg hopper tilbage til mine trekanter, mens jeg lægger hovedet i blød!

Trekant'er

Jeg er virkelig gået i stå på mit neon taljewrap... Så i mellemtiden strikker jeg trekanter til vimpel. Der skal strikkes en del, og i alle farver som Arwetta Classic byder på i mit rest lager... Og det er altså mange... OK måske bliver det ikke til så mange, men det er tanken... Lige nu strikker jeg op med orange i dem alle.
Håber på at kreativiteten snart vågner igen....