onsdag den 26. september 2012

Linje E

Vesten er navngivet, jeg synes linje E er det perfekte navn. Den bliver jo strikket på min tog tur til og fra job i linje E mellem Køge og Svanemøllen. Vesten har striber strikket i gobelinmønster. Så på mange måder giver navnet mening. Forstykket er færdigt, bagstykket er godt i gang.

Til designmøde hos Mohair by Canard

Der er røget nye ordre i kalenderen, en kjole, en cardigan og en bluse. Og så en lille øv... Et af mine design er blevet kasseret, det passer ikke til målgruppen. Det var min poncho - så den har jeg med hjem igen.

Kreative dage


Skal du til Kreative dage d. 26-27 okt? Jeg håber på at kunne komme d. 26. for der går min strikke heltinde jo på scenen. Seyfarth, whats not to love... Jeg skal til Hjørring lørdag og undervise, så man kan jo sige at jeg under alle omstændigheder er i Jylland fredag. Jeg vil forsøge at planlægge min rejse med et "hurtigt" stop i Fredericia.


Sidste år skulle jeg jo have undervist på Garniture standen, men ak, sådan blev det ikke på vej i bilen med Sanne, ringede en trist Lisbeth, hun havde brækket benet, mens de pakkede bil... Så de ville ikke komme. TRIST. Jeg endte med at stå på Sannes Rasmilla stand hele weekenden, og holdt små micro workshops på standen lige ved siden af, der jo var tom. Tak til Lisbeth og Yt for at jeg måtte bruge standen. 

I år vil jeg bare forbi og snuse, og shoppe :-)