mandag den 21. november 2016

5 uger med 5 mini workshops der gør dig til en bedere strikkerMit mål for 2017 er at hjælpe dig med at blive en bedere strikker, hjælpe dig til et smukkere finish, give dig mod til at prøve nye teknikker og vigtigst af alt... hjælpe dig til at strikke noget du er tilfreds med!
Derfor starter jeg året med en GRATIS strikke bootcamp, jeg hver uge i 5 uger stiller dig en strikkeopgave, der vil forbedre dine strikke kompetencer markant.

Hver uge vil du modtage en e-mail med et video-kursus og en udfordring.

Bootcampen er for dig, der kan strikke, forstå en opskrift og kender til forskellige teknikker. Du har brug for at få en smukkere finish, lære nogle fif, der gør din teknik bedere og arbejdet lettere for dig.


En af opgaverne kunne  være i stil med denne video, hvor jeg guider dig til en lettere måde at strikke en skuldersøm på. Der vil naturligvis være mere kød på, i form af en opgave der er knyttet til videoen.

De videoer du finder i min strikke bootcamp vil du ikke kunne finde på min Youtube kanal, videoerne er udviklet specielt til min strikke bootcamp.

Er det noget for dig?

LUKKET FOR TILMELDINGER

Tilmeld dig nyhedsbrevet i linket her, fra Januar 2017 modtager du, hver uge i 5 uger, en mail med en video, hvor jeg gennemgår en teknik og en tilhørende opgave.


Hvilke teknikker vil du gerne prøve kræfter med i min strikke bootcamp?