lørdag den 27. oktober 2012

260R Køge St

Brr så står man her i Ringsted og venter på bus... 1 time mere, så er jeg hjemme i min seng... Ahhh vintertid er en god ting, når der er fødselsdag i Holbæk i morgen.

Tryllesokker - et hængeparti

Det er lidt pinligt, men de har ligget i posen siden jeg var i Aarhus. Gad vide om de kommer til at ligge i posen igen når jeg kommer hjem, og så først kommer op når jeg skal til Ålborg??? Nu må jeg vist hellere lige tage mig sammen.

LA's pulsvarme

Det er jo utroligt hvad man kan nå fra Køge til Hirtshals og retur... Fødselsdags gaven er i hus til i morgen.
Krydret pulsvarme til børn.

Goodby Nordjylland

Og tak for en fed dag, det har bare været så godt.
Tak til alle jer der kom, og tak til Hjørringbibliotekerne for invitationen, jeg kommer gerne igen. :-)

Hirtshals

Nyder 1 time på cafee

Inden jeg skal i gang med undervisningen. Jeg siger jer Hirtshals det er helt ude ved det vilde hav, ikke som den stille bugt jeg kommer fra... Her er råt, vildt og så fedt.

Hjørring

Hjørring er da en fin lille by, med smukke gamle bygninger, som her lækker kirke. Det er trist det regner, kunne ellers godt bruge en lang travetur.

Ahh Godmorgen Hjørring


I går aftes ankom jeg til Det Bette hotel i Hjørring. Billederne er alle sammen fra nettet, det er jo for mørkt til billeder både i går aftes og nu. 


Mit værelse et skønt, og stort, og enormt hyggeligt, med fine malerier på vægene, spær der er synlige, sofa og stole, jeg kunne godt bo her i flere dage. Det er til dato det bedste hotel jeg har boet på i DK, Alt er bare i orden. Internettet er hurtigt, og jeg kunne ligge og falde i søvn til en serie på Netflix - jeg skal hilse at sige, det jo virker fint, Michael og jeg har set film sammen i hver sin ende af landet.


Jeg gik ret hurtigt ned og spise efter min ankomst, fik en dejlig 100% hjemmelavet gang burger med skåret kartofler aka fritter til. Og en dejligt glas vin - så var jeg grydeklar, mangler stadig én pulsvarmer inden jeg skal undervise i Hirtshals kl. 13.


Og til jeg der er lige så dårlige til geografi som jeg så er  Hirtshals ikke langt fra Hjørring små 20 min i tog. Så nu vil jeg ned og have morgen mad, ud og se lidt på Hjørring inden jeg skal afsted.