fredag den 31. august 2012

Når lærken slår sin trille - design for BC- garn

I dag har jeg slået op til ikke mindre end 3 nye striktøj'er. Når lærken slår sin trille er er sæt bestående af en lille top og en nederdel. Det er toppen jeg er startet på, jeg strikker oppe fra og ned, det er en metode jeg er ret glad for når jeg strikker toppe, når der skal ærmer i foretrækker jeg at strikke nede fra. Nu vil jeg nyde en god film i sengen sammen med mit strikketøj...

Etui til bind

I bogen med tilbehør kommer der også opskrift på et etui til bind. Ideen fik jeg efter en lille tur rundt på pinterest den anden dag. De etui jeg så var syet eller også var de hæklet - mine er i strik. Nu prøver jeg i første omg et farveskiftegarn fra Gründl i Tyskland, og en simpel metode. Her ser du del 1 af 3.

Halstørklæde i farveskiftegarn fra Hjelholt uldspinderi

Inden der kom for mange kunder hos Sanne i går, nåede jeg lige at tage et par billeder af mit halstørklæde. Det hænger nu inde hos Sanne. Opskriften kommer både som løssalg og i bogen, det gør jeg med et par af opskrifterne. Så i løbet af dagen er den forhåbeligt skrevet, og klar til at blive smidt på Ravelry.